Logo

Download en PDF version af brevet her

Plesshorngruppen Roskilde søger nye medlemmer !

Går du med tanken om, at du godt kunne tænke dig at lære at blæse jagthorn, få genopfrisket signalerne, og bare ikke får taget dig sammen til at finde nogle ligesindede, så er tilbuddet lige her.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe på p.t. 19 aktive og glade jagthornsblæsere, som mødes hver torsdag på Vindinge Skole ved Roskilde for at dygtiggøre os i jagthornsblæsningens til tider svære kunst.

Hvem er du?

Du er en person, som har lyst til at lære kunsten, en der allerede blæser eller tidligere har blæst lidt jagthorn, og som så godt kunne tænke sig at gøre noget mere ved det, og blive dygtigere både hvad angår blæseteknik, nodelære og samspil.

Vores Vision

Vores vision er at dygtiggøre os på jagthornene, både med det formål at kunne blæse til de jagter vi kommer på, og at kunne stille op som gruppe – hvis man har lyst til det – til f.eks. Kreds og Forbundsmesterskaberne. Vi er ledet af vores yderst kompetente musiklærer Carl Otto Andersen, som er tidligere musi-ker gennem 40 år i Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Vi blæser både jagtsignaler og egentlige musikstykker af varierende sværhedsgrad., og tager gerne ud og blæser til arrangementer – som f.eks. jagtmesser, fødselsdage, jubilæer, bryllupper og andre festlige events. Visionen i 2015 er at starte et hold for nybegyndere og lettere øvede med det formål at dygtiggøre deltagerne og indsluse dem i den eksisterende gruppe. Nye øvede blæsere er selvfølgelig også meget velkommen i den eksisterende gruppe. Vi forestiller os et scenarie, hvor nybegyndere/lettere øvede begynder undervisningen hos Carl-Otto kl 18:30 og træner frem til kl. 19:00. Træningen vil omhandle blæseteknik, nodelære og jagtsignaler. Kl. 19:00 slutter de mere øvede blæsere sig til undervisningen, og vi fortsætter sammen til kl. 21 – afbrudt af en lille velfortjent pause, hvor vi får en vand/øl og en sludder. Her øver vi samspil, nodelære og prøver kræfter med såvel jagtsignaler som de lidt mere musikprægede stykker. Og nu skal du ikke lade dig afskrække og tænke, nej det går aldrig - jeg kan jo simpelthen ikke en tone. Tro os – og her taler vi af erfaring - har man lysten og viljen, så lykkes det også, og det er meget inspirerende og lærerigt at blæse med hos de øvede.

Vore Værdier

Det vigtigste for gruppen er øve-aftenerne, samspillet, og det at blive dygtigere til at blæse på horn. Det tæller meget, at alle går hjem med en god følelse af at have ”lært noget”. Vi lægger også stor vægt på det sociale liv i gruppen, hvor vi igennem året mødes til bl.a. årsmøde og julefrokost, hvor vores respektive koner og mænd er meget velkomne til at deltage. Vi deltager årligt til Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskab, hvor vi i 2014 opnåede en meget flot 8. plads i Mesterrækken, en plads som vi er ovenud tilfredse med og stolte af, set i lyset af, at vi er amatørblæsere. I 2015 stiller vi op i A-rækken. Vi ser denne dag, som en festlig afslutning på vinterens flittige arbejde og hyggeligt samspil i øvelokalet, og hvor vi får lejlighed til at vise vores anstrengelser til vores respektive.

Hvad koster det?

KAfgiften ligger p.t. på 225 kr. pr. måned (3-4 øveaftener pr. md.). Herudover betaler vi for forplejning i f.m. deltagelse i julefrokosten og Forbundsmesterskabet. Interesseret i at høre mere eller bare at komme i gang? – grib telefonen og ring til en af os

Formand
Henrik Frederiksen
Mobil 29 68 95 87
E-mail: henrik.frederiksen (at) adr.dk
Kasserer
Lone Blynov
Mobil 40 82 05 61
E-mail: lone.blynov (at) blynov.dk
Yvonne Lundgreen
Mobil 40 32 81 14
E-mail: yl (at) dades.dk